Πόσο συχνά πρέπει να κάνετε μασάζ;

Πόσο συχνά πρέπει να κάνετε μασάζ; Previous item Θεραπεία Μασάζ για... Next item Το Centro Di Massaggio...

Πόσο συχνά πρέπει να κάνετε μασάζ;


Πόσο συχνά πρέπει να κάνετε ένα μασάζ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των σωματικών και συναισθηματικών αναγκών σας. τα επίπεδα άγχους σας? και τον προϋπολογισμό σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αντιμετωπίσετε τα περισσότερα οφέλη για την υγεία από το μασάζ όταν παίρνετε τακτικά μασάζ. Το μασάζ χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την λεμφική κυκλοφορία, ανακουφίζει από τον πόνο των μυών και βοηθά στη διαχείριση του πόνου σε περιπτώσεις όπως η αρθρίτιδα, η ισχιαλγία, οι μυϊκοί σπασμοί.

Μόλις αισθάνεστε καλά, μια φορά το μήνα είναι το συνιστώμενο ελάχιστο για τη διατήρηση της υγείας του ιστού σας. Αν ξεκινήσετε να τεντώνετε τα μασάζ μακριά πολύ μακριά, τότε οι μύες σας μπορούν να επανέλθουν στα παλιά τους μοτίβα, ειδικά αν υποστείτε στρες. Εάν περιμένετε πάρα πολύ, θα πρέπει να ξεκινήσετε ξανά για να επαναφέρετε την ευελιξία και τη λιτότητα τους. Ακούστε το σώμα σας, αλλά μην περιμένετε πολύ για να εξοικονομήσετε χρήματα.

 

ΠΟΙΑ ΜΑΣΑΖ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

Αν αισθάνεστε ήδη καλό και τακτικό μασάζ σας κρατάει έτσι, πιθανότατα ξέρετε τι λειτουργεί για σας.

Αν βρίσκεστε σε χρόνιο πόνο και θέλετε να δείτε αν το μασάζ θα σας βοηθήσει, βρείτε έναν καλό θεραπευτή μασάζ στον οποίο αισθάνεστε άνετα και του οποίου το στυλ σας αρέσει. Τους ενημερώστε ότι θέλετε να αντιμετωπίσετε τον χρόνιο πόνο, να ρωτήσετε αν αυτή είναι η ειδικότητά τους και να επεξεργαστείτε ένα σχέδιο θεραπείας. Το deep tissue massage και ακόμα πιο ευλύγιστες μορφές όπως η κρανιοκρασική θεραπεία μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση από τον πόνο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

Πολύς πόνος προέρχεται από τους συνήθεις τρόπους που κινούμαστε, γι ‘αυτό ζητήστε βοήθεια με τη στάση σας. Ένας καλός θεραπευτής μασάζ θα πρέπει να είναι σε θέση να σας βοηθήσει με αυτό, και να σας δώσει τεντώματα για να κάνετε στο σπίτι.

 


Phone: +30 210 3237 111
Voulis 22, Athens 105 63

Massage Service Temporarily Suspended Due To COVID-19 Pandemic

Holler Box