Ποσο συχνα πρεπει να κανετε μασαζ;

Ποσο συχνα πρεπει να κανετε μασαζ; Previous item [:en]MASSAGE TREATMENT FOR... Next item [:en]Centro Di Massaggio...

Ποσο συχνα πρεπει να κανετε μασαζ;


Πόσο συχνά πρέπει να κάνετε ένα μασάζ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των σωματικών και συναισθηματικών αναγκών σας. τα επίπεδα άγχους σας, και τον προϋπολογισμό σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα λάβετε περισσότερα οφέλη για την υγεία από το μασάζ όταν κάνετε τακτικά μασάζ. Το μασάζ χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την λεμφική κυκλοφορία, ανακουφίζει από τον πόνο των μυών και βοηθά στη διαχείριση του πόνου σε περιπτώσεις όπως η αρθρίτιδα, η ισχιαλγία, οι μυϊκοί σπασμοί.

Μόλις αισθάνεστε καλά, μια φορά το μήνα είναι το συνιστώμενο ελάχιστο για τη διατήρηση της υγείας του ιστού σας. Αν ξεκινήσετε να μειώνετε τα μασάζ, τότε οι μύες σας μπορούν να επανέλθουν στα παλιά τους μοτίβα, ειδικά αν υποστείτε στρες. Εάν περιμένετε πάρα πολύ, θα πρέπει να ξεκινήσετε ξανά, για να επαναφέρετε την ευελιξία και την αρμονική κινητικότητα των μυϊκών ομάδων που χρήζουν θεραπείας. Ακούστε το σώμα σας, αλλά μην περιμένετε πολύ για να εξοικονομήσετε χρήματα.

 

ΠΟΙΟ ΜΑΣΑΖ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ;
Αν αισθάνεστε ήδη καλά με το τακτικό μασάζ, πιθανότατα ξέρετε τι λειτουργεί για σας καλύτερα.

Αν αντιμετωπίζετε χρόνιο πόνο και θέλετε να δείτε αν το μασάζ θα σας βοηθήσει, απευθυνθείτε σε έναν καλό θεραπευτή μασάζ με τον οποίο αισθάνεστε άνετα και του οποίου το στυλ σας αρέσει. Να τους ενημερώσετε ότι θέλετε να αντιμετωπίσετε τον χρόνιο πόνο, να ρωτήσετε αν αυτή είναι η ειδικότητά τους και να επεξεργαστείτε μαζί ένα σχέδιο θεραπείας. Το deep tissue massage και ακόμα πιο ευλύγιστες μορφές όπως η κρανιοκρασική θεραπεία μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση από τον πόνο.

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ
Πολύς πόνος προέρχεται από τους συνήθεις τρόπους που κινούμαστε, γι ‘αυτό ζητήστε βοήθεια σχετικά με τη στάση του σώματός σας. Ένας καλός θεραπευτής μασάζ θα πρέπει να είναι σε θέση να σας βοηθήσει με αυτό, και να σας δώσει τεντώματα για να κάνετε στο σπίτι.


Phone: +30 210 3237 111
Voulis 22, Athens 105 63
Call Us