ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ & ΧΑΛΑΡΩΣΗ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ & ΧΑΛΑΡΩΣΗ Previous item Αποκτήστε το μασάζ που σας...

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ & ΧΑΛΑΡΩΣΗ


Σε ένα χαλαρωτικό μασάζ, ο θεραπευτής δεν θα προωθήσει τα όριά σας για να απελευθερώσει τον μυ. Ίσως ακόμη και να κοιμηθείτε! Είναι μια καλή επιλογή για κάποιον που παίρνει ένα μασάζ για πρώτη φορά ή κάποιος που απλά θέλει να φέρει το επίπεδο άγχους κάτω.

Το χαλαρωτικό μασάζ είναι επίσης καλό για κάποιον που λαμβάνει μασάζ ως ειδική θεραπεία μία φορά το χρόνο. Δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένουμε ότι μπορείτε να απαλλαγείτε από όλους τους κόμβους σας σε ένα μασάζ. Αλλά για να περάσει σε μια βαθιά χαλαρή κατάσταση σε πενήντα λεπτά – αυτό είναι εφικτό!

Τα Οφέλη για την Υγεία του Μασάζ Χαλάρωσης
Υπάρχουν σημαντικά οφέλη για την υγεία σε ένα χαλαρωτικό μασάζ. Το απαλό μασάζ διεγείρει τις αισθητικές απολήξεις των νεύρων στο δέρμα, οι οποίες μεταδίδουν μηνύματα μέσω του νευρικού συστήματος και προκαλούν στον εγκέφαλο την απελευθέρωση ενδορφινών. Αυτά είναι τα φυσικά παυσίπονα του σώματος, τα χημικά που αισθάνονται καλά που δημιουργούν μια αίσθηση ευημερίας.

Το μασάζ βοηθάει περαιτέρω στη χαλάρωση με την τόνωση του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος του σώματος, που μερικές φορές ονομάζεται “σύστημα ανάπαυσης και πέψης”. Η πίεση του αίματος μειώνεται, ο καρδιακός ρυθμός επιβραδύνεται και η πεπτική δραστηριότητα αυξάνεται.

Το χαλαρωτικό μασάζ αυξάνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος και διεγείρει το λεμφικό σύστημα του σώματος, το οποίο απομακρύνει τα απόβλητα.

Πώς να κάνετε το μασάζ σας πιο χαλαρωτικό
Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε οποιοδήποτε μασάζ πιο χαλαρωτικό. Το πιο σημαντικό, φτάστε στο σπα πολύ πριν από το ραντεβού σας.

Εάν το σπα διαθέτει ανέσεις που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, όπως τζακούζι, σάουνα ή ατμόλουτρο, επωφεληθείτε από αυτές. Κατασκευάστε χρόνο για να κάνετε ντους. Πάρτε άνετα στη λευκή σας ρόμπα και πάρτε κάτι για να διαβάσετε στο σαλόνι χαλάρωσης.

Αγαπάς να μιλήσεις; Σκεφτείτε δύο φορές γι ‘αυτό κατά τη διάρκεια ενός μασάζ χαλάρωσης. Σας κρατά το μυαλό ενεργό, αναστέλλοντας την απόκριση χαλάρωσης. Αντ ‘αυτού, επικεντρωθείτε στην αναπνοή σας, ή σε κάθε κίνηση του χεριού των θεραπευτών. Μερικές φορές όταν δίνετε ιδιαίτερη προσοχή, γίνεται μια μορφή διαλογισμού τόσο για εσάς όσο και για το θεραπευτή σας, και έχετε μια πιο προσεκτική θεραπεία.

Στη συνέχεια, πάρτε το χρόνο για να συνεχίσετε να αναπαύεστε αντί να τρέξετε σε κάποια δραστηριότητα. Είναι ιδιαίτερα καλό να πάρετε ένα υπνάκο, το οποίο επιτρέπει στο σώμα να συνεχίσει να λαμβάνει τα οφέλη των θεραπειών. Όπως πάντα, πίνετε πολύ νερό μετά τη θεραπεία σας.


Phone: +30 210 3237 111
Voulis 22, Athens 105 63

Massage Service Temporarily Suspended Due To COVID-19 Pandemic

Holler Box