ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ & ΧΑΛΑΡΩΣΗ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ & ΧΑΛΑΡΩΣΗ Previous item [:en]GET THE MASSAGE YOU...

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ & ΧΑΛΑΡΩΣΗ


Σε ένα χαλαρωτικό μασάζ, ο θεραπευτής δεν θα προωθήσει τα όριά σας για να απελευθερώσει τον μυ. Ίσως ακόμη και να κοιμηθείτε! Είναι μια καλή επιλογή για κάποιον που παίρνει ένα μασάζ για πρώτη φορά ή για κάποιον που απλά θέλει να μειώσει το επίπεδο άγχους.

Το χαλαρωτικό μασάζ είναι επίσης καλό για κάποιον που λαμβάνει μασάζ ως ειδική θεραπεία μία φορά το χρόνο. Δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένουμε ότι μπορείτε να απαλλαγείτε από όλους τους κόμβους σας σε ένα μασάζ. Αλλά για να περάσετε σε μια βαθιά χαλαρή κατάσταση σε πενήντα λεπτά – αυτό είναι εφικτό!

 

Τα Οφέλη για την Υγεία του Μασάζ Χαλάρωσης

Ένα χαλαρωτικό μασάζ μπορεί να προσφέρει πολλά σημαντικά οφέλη για την υγεία.  Το απαλό μασάζ διεγείρει τις αισθητικές απολήξεις των νεύρων στο δέρμα, οι οποίες μεταδίδουν μηνύματα μέσω του νευρικού συστήματος και προκαλούν στον εγκέφαλο την απελευθέρωση ενδορφινών. Αυτά είναι τα φυσικά παυσίπονα του σώματος, τα χημικά που μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά και που δημιουργούν μια αίσθηση ευημερίας.

Το μασάζ βοηθάει περαιτέρω στη χαλάρωση με την τόνωση του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος του σώματος, που μερικές φορές ονομάζεται “σύστημα ανάπαυσης και πέψης”. Η πίεση του αίματος μειώνεται, ο καρδιακός ρυθμός επιβραδύνεται και η πεπτική δραστηριότητα αυξάνεται.

Το χαλαρωτικό μασάζ αυξάνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος και διεγείρει το λεμφικό σύστημα του σώματος, το οποίο απομακρύνει τα απόβλητα.

 

Πώς να κάνετε το μασάζ σας πιο χαλαρωτικό

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε οποιοδήποτε μασάζ πιο χαλαρωτικό. Το πιο σημαντικό είναι να φτάσετε στο σπα πολύ πριν από το ραντεβού σας.

Αγαπάς να μιλήσεις; Σκεφτείτε δύο φορές γι ‘αυτό κατά τη διάρκεια ενός μασάζ χαλάρωσης. Σας κρατά το μυαλό ενεργό, αναστέλλοντας την απόκριση χαλάρωσης. Αντ‘ αυτού, επικεντρωθείτε στην αναπνοή σας, ή σε κάθε κίνηση των χεριών του θεραπευτή. Μερικές φορές όταν δίνετε ιδιαίτερη προσοχή, γίνεται μια μορφή διαλογισμού τόσο για εσάς όσο και για το θεραπευτή σας, και έχετε μια πιο προσεκτική θεραπεία.

Στη συνέχεια, πάρτε το χρόνο για να συνεχίσετε να αναπαύεστε αντί να τρέξετε σε κάποια δραστηριότητα. Είναι ιδιαίτερα καλό να πάρετε ένα υπνάκο, ο οποίος επιτρέπει στο σώμα να συνεχίσει να λαμβάνει τα οφέλη των θεραπειών. Όπως πάντα, πίνετε πολύ νερό μετά τη θεραπεία


Phone: +30 210 3237 111
Voulis 22, Athens 105 63
Call Us