ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣΑΖ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣΑΖ; Previous item Ευχαριστούμε την LIFO Για... Next item Αποκτηστε το μασαζ που σας...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣΑΖ;


Υπάρχουν τεράστια οφέλη που μπορούν να επιτευχθούν μέσω τακτικών θεραπειών μασάζ από έναν καταρτισμένο θεραπευτή μασάζ. Εάν η ανάγκη σας είναι να έχετε μια στιγμή χαλάρωσης, να μειώσετε την ένταση των μυών ή να επιτύχετε ανακούφιση από χρόνιο πόνο, ένα χαλαρωτικό μασάζ μπορεί να ενισχύσει τη συνολική αίσθηση συναισθηματικής και σωματικής ευεξίας.

Η θεραπεία μασάζ μπορεί να είναι ένα σημαντικό μέρος της διατήρησης της υγείας σας με:

Μείωση ή εξάλειψη του πόνου.
Βελτίωση της κινητικότητας των αρθρώσεων.
Βελτίωση της κυκλοφορίας.
Βελτίωση της λεμφικής αποστράγγισης.
Μείωση της μυϊκής έντασης.
Η θεραπεία μασάζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία τόσο των οξειών όσο και των χρόνιων παθήσεων. Τα RMT μπορούν να συνεργαστούν με μια μεγάλη ποικιλία ασθενών, όλων των ηλικιών, για τη θεραπεία ασθενειών, αποκατάστασης τραυματισμών και αναπηρίας.

Οι θεραπευτές μασάζ σήμερα χρησιμοποιούν τις γνώσεις φυσιολογίας και ανατομίας για να συνδυάσουν τις παραδοσιακές σουηδικές και σύγχρονες τεχνικές θεραπείας μασάζ για τη θεραπεία των πελατών τους. Έχουν διεξαχθεί πολλές έρευνες, που δημοσιεύονται σε επιστημονικά περιοδικά, που αποδεικνύουν τα οφέλη της θεραπείας μασάζ σε διάφορες συνθήκες.

Η θεραπεία μασάζ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενός προγράμματος προληπτικής φροντίδας. Αυτό περιλαμβάνει την αθλητική εκπαίδευση, την πρόληψη τραυματισμών, τη συνεχή διαχείριση του στρες και πολλά άλλα! Μαζί, εσείς και ο θεραπευτής σας θα αναπτύξετε ένα σχέδιο θεραπείας με βάση τις ανάγκες σας. Το σχέδιο θεραπείας μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή και δεν έχετε καμία υποχρέωση να υποβληθείτε σε οποιοδήποτε μέρος της θεραπείας. H θεραπεία σας ξεκινά αφού δώσετε τη συνειδητή συναίνεσή σας.


Phone: +30 210 3237 111
Voulis 22, Athens 105 63