Θεραπεια Μασαζ για σφιχτους μυς

Θεραπεια Μασαζ για σφιχτους μυς Previous item [:en]Centro Di Massaggio... Next item [:en]HOW OFTEN SHOULD YOU...

Θεραπεια Μασαζ για σφιχτους μυς


Οι σφιχτοί μύες μπορεί να προκαλέσουν πόνο επειδή υπάρχει έλλειψη αίματος που ρέει στην περιοχή. Αυτή η έλλειψη αίματος (γνωστή ως ισχαιμία) εμποδίζει την απορρόφηση οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών και προκαλεί συσσώρευση αποβλήτων (μεταβολίτες και γαλακτικό οξύ), γεγονός που μπορεί να βλάψει την περιοχή. Η κατάσταση αυτή μπορεί να προκαλέσει το περαιτέρω σφίξιμο του μυός ή σπασμό. Το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην επαναφορά του αίματος στο ισχαιμικό ιστό, να το θρέψει, να αφαιρέσει τις τοξίνες και να χαλαρώσει τον μυ, επιτρέποντάς του να λειτουργεί σωστά.

Το μασάζ αυξάνει επίσης την κυκλοφορία του λεμφικού συστήματος, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το νευρικό σύστημα ανακουφίζεται και καλλιεργείται μέσω του μασάζ. Μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση του αυτόνομου νευρικού συστήματος. Το μασάζ μπορεί επίσης να απελευθερώσει ενδορφίνες, τον φυσικό φονέα πόνου του σώματος, που μπορεί να παράγει ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Ένας άλλος λόγος για τον πόνο μπορεί να είναι η πρόσκρουση ενός νεύρου με έναν σφιχτό μυ.
Η θεραπεία μασάζ δρα ως συμπλήρωμα της ιατρικής θεραπείας για να βοηθήσει στην αποκατάσταση από τενοντίτιδα, μυϊκή καταπόνηση, διαστρέμματα, υπερβολικές βλάβες. Ένας μυς που καλείται να εκτελέσει μια υπερβολική επαναλαμβανόμενη δράση μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα αν είστε εκπαιδευτής αθλητής ή ένας υπάλληλος γραφείου απλά διανύωντας μια “κανονική” ημέρα.

Άγχος, σπασμοί, κυκλοφορία, πέψη, μεταβολισμός, TMJ, μυοσκελετικοί περιορισμοί, άσχημοι μυϊκοί πόνοι, οίδημα, εξάλειψη, ανάκαμψη από τραυματισμό και οι συμφύσεις  μπορούν να αντιμετωπιστούν με θεραπεία μασάζ.

Η θεραπεία μασάζ προωθεί την ευεξία. Μας κάνει να αισθανόμαστε καλά, μας χαλαρώνει, μπορεί να καθαρίσει το μυαλό, να μειώσει τα επίπεδα άγχους. Αυξάνει την ευαισθητοποίηση για μια πιο υγιή επικοινωνία και σχέση ανάμεσα στο Σώμα – Συναίσθημα – Πνεύμα


Phone: +30 210 3237 111
Voulis 22, Athens 105 63
Call Us