Κεφαλής & Αυχένα Massage

Κεφαλής & Αυχένα Massage Previous item Πλάτης & Αυχένα Massage Next item Lomi – Lomi Massage

Κεφαλής & Αυχένα Massage


[:el]Ο αυχένας είναι μια περιοχή του σώματος που βρίσκεται καθημερινά υπό τάση σε όλες τις στάσεις/κινήσεις του ανθρώπινου σώματος, στηρίζοντας το κεφάλι και το βάρος του.  Η αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή και παρουσιάζει προβλήματα στο ανθρώπινο σώμα κατά 70%. Έτσι το μασάζ στον αυχένα θεωρείται αναγκαίο για ένα άτομο που παρουσιάζει αυχενικά προβλήματα.

Συνεχίζοντας στο κεφάλι συγκεντρώνεται το άγχος  και η ένταση της καθημερινότητας, οι πιέσεις  σε συγκεκριμένα σημεία του κεφαλιού δρουν θεραπευτικά στην περίπτωση πονοκεφάλων, ιγμορίτιδας και κρυολογήματος.

 

[:en]Ο αυχένας είναι μια περιοχή του σώματος που βρίσκεται καθημερινά υπό τάση σε όλες τις στάσεις/κινήσεις του ανθρώπινου σώματος, στηρίζοντας το κεφάλι και το βάρος του.  Η αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή και παρουσιάζει προβλήματα στο ανθρώπινο σώμα κατά 70%. Έτσι το μασάζ στον αυχένα θεωρείται αναγκαίο για ένα άτομο που παρουσιάζει αυχενικά προβλήματα. Συνεχίζοντας στο κεφάλι συγκεντρώνεται το ανχος  και η ένταση της καθημερινότητας, οι πιέσεις  σε συγκεκριμένα σημεία του κεφαλιού δρουν θεραπευτικά στην περίπτωση πονοκεφάλων, ιγμορίτιδας και κρυολογήματος.

[:]


Phone: +30 210 3237 111
Voulis 22, Athens 105 63

Massage Service Temporarily Suspended Due To COVID-19 Pandemic

Holler Box